Owlsome challenge virtueelNL 🍁🦉

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 21:41

Amine is gek op wandelen en op de natuur, na de golden leaf en de avondvierdaagse home edition hebben we ons ingeschreven voor een nieuwe challenge, de Owlsome challenge met een geweldige uilen medaille als beloning. Ben jij nieuwsgierig naar ons nieuwe avontuur lees dan snel verder.

Zoals jullie in ons vorige wandel blog konden lezen hebben Amine en ik de golden leaf voltooid. Ondertussen hebben we de geweldige medaille hiervan mogen ontvangen. Vol trots willen we deze met jullie delen. Zie onderstaande foto, in het echt is die nog mooier.🍁

Amine kwam om 12 uur uit school, we zouden even naar oma toe gezien oma vlakbij school woont en we daar later op de middag in de buurt een afspraak hebben. Wij wonen best een eind van school af. Heen weer lopen was daarom verspilde tijd. Onderweg naar oma's huis kwamen we paddenstoelen tegen, waarop Amine vroeg mama mag ik paddenstoelen zoeken? De lucht betrok, het werd donker en er zat flink wat regen in de lucht maar ach mama denkt we zien wel hoe ver we komen. Zo gezegd zo gedaan. We begonnen aan onze wandeling waarop mama dacht als we dan toch een lekker eind gaan wandelen dan doen we meteen onze timer aan en maken we van deze paddenstoelen zoektocht een Owlsome challenge. 

Normaal starten we onze challenges vanaf huis. Vandaag zijn we spontaan gestart met een challenge in een heel ander deel van de stad. Dit maakte het weer een geheel nieuw avontuur. Al snel tijdens onze wandeling begon het te regenen maar daar trokken we ons niks van aan. Mama vroeg Amine of hij de wandeling wilde stoppen en naar oma's huis wou. Amine bleef standvastig ik wil graag paddenstoelen zoeken mama. Capuchon op en snel het park in. Onder de bomen bleven we zo goed als droog. Voordat we in het park kwamen zagen we mooie woonboten die vond Amine wel erg mooi om te zien. 

Eenmaal in het park kwamen we mooie paddenstoelen tegen. Toen we weer uit het park kwamen spetterde het nog steeds maar Amine was nog niet van plan naar oma te gaan. In de verte zag hij een trekker. Hij wou daar graag even kijken. We vervolgde onze weg langs de trekkers. Zie in het onderstaande foto album onze paddenstoelen vondst. 

Amine wou verder en verder hij vond het ontzettend leuk om een andere omgeving te ontdekken. Zo kwamen we rietsigaren tegen. Ook verkleuren de bladeren al in mooie verschillende herfst kleuren. We hebben genoten van de natuur en zijn onder de bomen door nog aardig droog bij oma aangekomen. Zie in onderstaand foto album de rest van ons avontuur 

Eenmaal bij oma aangekomen konden we even bijkomen van ons spontane avontuur. Oma heeft voor ons lekker een bord patat gebakken. We hebben heerlijk gesmuld! 

 

Heerlijk even ontsnapt aan de dagelijkse orde van de dag. Waar kan dat nou beter dan in de prachtige natuur.

Tijdens deze corona periode kunnen we nog weinig dingen spontaan doen. Wandelen en de natuur ontdekken blijft nog altijd mogelijk! We hopen jullie geïnspireerd te hebben om lekker te gaan wandelen en te genieten van de mooie dingen die nog wel mogelijk zijn. Wij gaan weer verder met de orde van de dag en wensen jullie een mooie herfst week. 

 

Wil je meer informatie over deze leuke challenge neem dan even een kijkje op de website van virtueelNL.

Via onderstaande button kom je rechtstreeks op de juiste pagina.

Om op de hoogte te blijven volg virtueelNL ook op social media de onderstaande buttons.

Neem ook even een kijkje tussen onze gratis printables hier vind je leuke herfst activiteiten zoals o.a zout verven in herfst thema en een leuke herfst speurtocht die leuk is om te doen tijdens het wandelen. Wil je ook op de hoogte blijven van onze nieuwe avonturen volg ons dan via onderstaande buttons op social media.

 

Heel veel wandel plezier 

Liefs Amine en mama Saloua 

Reactie plaatsen

Reacties

H.westerhof
4 jaar geleden

Gezellig jullie beide ❤

Wendy van Zwol
4 jaar geleden

Wauw wat een prachtig, kleurrijk, leerzaam avontuur...wat zijn jullie toch een stel kanjers die bewust zijn van alle pracht van de natuur...een inspiratiebron voor vele anderen.Ik kijk weer uit naar jullie volgende avonturen.xxx