Alopecia challenge Team van Zwol

Samen met mijn zusje zijn we achter de rug van onze moeder om een inzamelingsactie gestart voor haar. Onze moeder is ziek. Ze heeft alopecia en de auto-immuunziekte LE (LUPUS) toen ons mam erachter kwam wat we voor haar hadden gedaan was ze in shock en enorm dankbaar. Persoonlijk hou ik niet zo van inzamelingsacties. Mijn creatieve brein begon over uren te draaien. Ik wilde iets organiseren om geld in te kunnen zamelen. Lees snel verder dan vertel ik jullie meer!

Lees meer »

Hoe maak je een orgineel dinocadeau?

Op Facebook kwam ik een orgineel cadeau tegen gemaakt door Anke Quintiens, Een dino surprise cadeautje. Deze dino eieren matchen geweldig bij de DIY’s betreft het dino thema van Amine zijn verjaardag. Het leek me leuk om deze leuke eieren toe te voegen aan mijn blog. Zo doende heb ik contact op genomen met Anke of zei haar stappenplan met ons wou delen. Zijn jullie nieuwsgierig naar het stappenplan van Anke lees dan snel verder.

Lees meer »

Vandaag hebben we Laura te gast van Gothicare♡

Ik ben echt super enthousiast over deze leuke spontane dame van Gothicare. Daarom wil ik jullie kennis laten maken met haar via dit gastblog. Laura heeft een stukje geschreven over haar nog vrij nieuwe maar super leuke onderneming. Laura is super creatief en maakt vooral heerlijk ruikende producten. Zijn jullie al nieuwsgierig lees dan snel verder.

Lees meer »

voor de laatste updates volg me op insta en facebook via de onderstaande buttons ♡