Moskee knutselen op deze mooie vrijdag.

Vandaag is het al-Jumu’ah, vrijdag is voor ons moslims een gezegende dag. Om Amine te leren dat vrijdag voor ons moslims een belangrijke dag is wil ik elke vrijdag islamitisch gerelateerd knutselen. Vandaag hebben we een moskee gemaakt. Weet jij waarom vrijdag een belangrijke dag is en ben je nieuwsgierig naar onze creatie, lees dan snel verder.

Lees meer »

Herfsttafel ideeën🍁🍂

Op de basisscholen zijn ze druk met herfst tafels maken. Het thema hefst is in volle gang. Amine wilde thuis ook een herfst tafel. Daar gingen we mee aan de slag! Zijn jullie nieuwsgierig wat we allemaal hebben gemaakt? Lees snel verder!

Lees meer »

Amine & Yasin maken een hand boom🍁🍂🍃

Gisteravond ontstond er een spontaan slaapfeestje. Amine zijn vriendje Yasin kwam bij ons logeren. Het huis vult met veel gezelligheid,creativiteit en de leukste kleuter gesprekken. De herfst is begonnen en buiten is het nat. De kinderen baalde dat het regende en ze niet naar buiten konden om te spelen. Daarom hebben we het binnen gezellig gemaakt en samen een leuke hand boom gemaakt in herfst thema met daarbij de leukste gesprekken. Lees snel verder voor de DIY en ons knutselavontuur.

Lees meer »

Avondvierdaagse Home edition

Vorig jaar begon ons eerste wandelavontuur. We liepen onze eerste wandel chalange. De avondvierdaagse home editie. Er ontstond een gezamenlijke hobby. Samen wandelen en genieten van de prachtige natuur. Dit jaar doen we weer mee aan de avondvierdaagse home editie. We nemen jullie mee in ons wandel avontuur. 

Lees meer »

Marshmallow bergen 🍫

Het is bijna vakantie. Wij hebben vandaag al een voorproefje gedaan om jullie te inspireren voor een leuke vakantie activiteit. Amine staat graag in de keuken hij vind het erg leuk om mama te helpen met koken en bakken. Vandaag heeft Amine deze home made marshmallow bergen gemaakt. Super leuk en makkelijk om te maken. Willen jullie weten hoe we deze heerlijke marshmallow bergen hebben gemaakt lees dan snel verder.

Lees meer »

Amine's bloemen experiment 🌸

Nadat we het experiment met de vliegende peper hebben gedaan is Amine super enthousiast. We hebben het vorige experiment meerdere keren uitgevoerd o.a bij opa en oma. Vandaag hebben we een nieuw experiment gedaan. Dit keer hebben we papieren bloemen laten bloeien. Wil jij dit experiment thuis ook proberen lees dan snel verder. 

Lees meer »

Amine's experiment met de vliegende peper

De scholen zijn gesloten. Dit betekend voor ons dat we meer tijd voor elkaar hebben. Deze tijd willen we op een leuke manier benutten. Zo hebben we vandaag een leuk experiment gedaan met watermoleculen. Lees snel verder om dit experiment thuis ook te kunnen doen.

Lees meer »

Herfst leeuw DIY 🍁🦁

In ons vorige blog konden jullie lezen dat Amine en mama opzoek waren naar herfst bladeren voor ons nieuwe creatieve project. We hebben de bladeren even laten drogen en zijn begonnen aan onze herfst leeuw. Een herfst leeuw? Wat is dat? Zijn jullie nieuwsgierig geworden lees dan snel verder 

Lees meer »

Op avontuur in de natuur🍁 inclusief recept

Mama en Amine gingen de natuur in om bladeren te zoeken voor ons nieuwe knutsel project. We hebben een heerlijke wandeling gemaakt en kwamen terug met niet alleen bladeren. Ben jij nieuwsgierig wat we allemaal hebben gedaan lees dan snel verder 

Lees meer »

Sfeerlichtjes maken met herfst bladeren🍁

Een prachtige herfst dag, de natuur verkleurd met de dag. Vandaag hebben we mooie herfstbladeren gezocht. De dagen worden kouder en donkerder. Tijd voor gezelligheid en warmte. We hebben de herfstbladeren gebruikt om gezellige sfeerverlichting te maken. Ben je nieuwschierig lees dan snel verder.

Lees meer »

Owlsome challenge virtueelNL 🍁🦉

Amine is gek op wandelen en op de natuur, na de golden leaf en de avondvierdaagse home edition hebben we ons ingeschreven voor een nieuwe challenge, de Owlsome challenge met een geweldige uilen medaille als beloning. Ben jij nieuwsgierig naar ons nieuwe avontuur lees dan snel verder.

Lees meer »