Salam alaikoum wa rahmatullahi wa barakatuh, Welkom bij de Ramadan club 2022. Op onze locatie in Emmeloord hebben we een club opgericht waarbij we tijdens de Ramadan creatieve activiteiten organiseren. Om jullie thuis ook mee te laten doen deel ik in deze online Ramadan club de printables en uitleg van de activiteiten. Doen jullie mee? Lees dan snel verder om mee te doen met de eerste activiteit.

Wil jij je eigen Ramadan club beginnen thuis download hier onder de mini Ramadanclub slinger.

Lente speurtoch🌸

Vandaag hebben we de Ramadan club lente speurtocht gelopen. Een heerlijke wandeling met de kinderen opzoek naar mooie dingen in de natuur. Ik heb een islamitisch versie en een neutrale speurtocht versie voor jullie gemaakt zodat iedereen mee kan doen.

Lees meer »

Ramadan voedsel/informatie kaartjes voor de buren ♡

Ramadan is een maand van liefdadigheid. Een maand van goede daden. Een maand van dankbaarheid, er naar streven om een betere versie van onszelf te worden. De maand Ramadan is een maand voor spirituele groei en zelfontwikkeling. Ieder jaar tijdens de Ramadan geven wij onze buren een zakje dadels. Dit jaar heb ik niet alleen dadelkaartjes gemaakt maar ook algemene kaartjes om de buren te informeren over deze prachtige maand.

Lees meer »

Ramadan slinger🌙

Salam alaikoum wa rahmatullahi wa barakatuh,Ramadan mubarak! Zoals jullie op onze social media kanalen hebben kunnen zien hebben wij tijdens de Ramadan club een mooie slinger gemaakt. Ik was er nog niet eerder aan toe gekomen maar vandaag staan de printables online. Lees snel verder.

Lees meer »

5 zuilen flashcards vernieuwde versie

Helemaal aan het begin van Crea.Oum.Amine maakte ik mijn eerste flashcards. Ze zijn veel door jullie gebruikt. Nu bijna 2 jaar verder en ervaringen rijker heb ik een vernieuwde versie gemaakt. Ze zijn gratis te downloaden via het bestand onder aan de pagina.

Lees meer »

Ramadan aftelkalender (kids) 🌙

Salam alaikoum wa rahmatullahi wa barakatuh, ik heb een aftelkalender gemaakt voor de kinderen te downloaden in verschillende kleuren. Amine vroeg mij mama hoeveel dagen duurt de Ramadan? Kan jij voor mij een papier maken zodat ik kan zien hoeveel nachtjes we moeten slapen tot Eid. Ik ben aan de slag gegaan. Zijn jullie nieuwsgierig welke kleuren er beschikbaar zijn lees dan snel verder.

Lees meer »

Ramadan kaart 🌙

Salam alaikoum wa rahmatullahi wa barakatuh, welkom bij de Ramadan knutsel club. Vandaag gaan we een Ramadan kaart maken. Deze leuke Ramadan kaart kun je tijdens de Ramadan versturen maar is ook erg leuk voor Eid. 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb