Ramadan slinger🌙

Gepubliceerd op 6 april 2022 om 14:36

Salam alaikoum wa rahmatullahi wa barakatuh,Ramadan mubarak! Zoals jullie op onze social media kanalen hebben kunnen zien hebben wij tijdens de Ramadan club een mooie slinger gemaakt. Ik was er nog niet eerder aan toe gekomen maar vandaag staan de printables online. Lees snel verder.


Wat hebben we nodig?

  • Lijm
  • Gekleurd papier
  • Schaar
  • Perforator
  • Touw
  • Versiering
  • Printables van crea oum Amine

Hoe gaan we te werk?

Print de gratis printables onder aan de pagina. Knip vervolgens  de sjablonen uit. De maan, letters en de lantaarntjes moeten volledig worden uitgeknipt. De printable met sterren mag je uitknippen wat je wenst te gebruiken. Je kunt tussen elke letter een ster maken of de sterren op de maan plakken als versiering of zoals wij hebben gedaan, de slinger geëindigd met een ster of maan naar wens. Gebruik hiervoor je eigen fantasie. Wij hebben de slinger verticaal gemaakt maar je kunt de slinger ook horizontaal maken. Als je klaar bent met de sjablonen knippen gaan we de sjablonen overtrekken op gekleurd papier naar wens. Knip vervolgens de opgetrokken creaties uit en versier ze naar wens. Als je alles hebt versierd kun je de slinger naar wens in elkaar zetten. Gebruik een perforator om gaatjes te maken en het touwtje erdoor te rijgen.

Download onderstaand gratis de benodigde printables 

Gelieve de bestanden niet onderling te delen. Wil je de bestanden met iemand delen deel dan de website link van Crea oum Amine zodat de printables gratis gedownload kunnen worden.

Heel veel knutsel plezier en een hele fijne Ramadan toegewenst.

Moge Allah Subhanahu wa Ta’ala jullie gebeden en vasten accepteren. Moge Allah Subhanahu wa Ta’ala ons alle een profijtvolle Ramadan schenken.

Volg ons voor de laatste updates op social media via de onderstaande buttons.

Liefs Saloua ♡

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb