Ramadan kalender DiY 🌙

De Ramadan staat voor de deur. De Ramadan is de 9e maand van de Islamitische maan kalender. In deze maand staan we extra stil bij de aanbidding van Allah. Dit doen we o.a door te vasten. Mijn zoontje Amine is 3 uiteraard vast hij niet. Ik wil hem toch op een leuke manier kennis laten maken met de Ramadan. Daarom heb ik een Ramadan kalender gemaakt om hem positief te stimuleren. Kijken jullie mee hoe ik te werk ben gegaan?

Lees meer »

Dieren van papier 🐙🐸

Op aanvraag van Amine hebben we vandaag papieren dieren gemaakt. Erg leuk om te doen en niet moeilijk. In dit blog artikel ga ik jullie uitleggen hoe je een octopus kunt maken en een kikker van papier. Lees snel verder voor de uitleg.

Lees meer »

Maak bloemen van toiletpapier DiY 🧻🌸

Wist je dat je met toilet papier ontzettend leuke dingen kunt maken? In deze DIY ga ik jullie laten zien hoe je mooie sierbloemen kunt maken van toiletpapier. Al eerder maakte ik een DIY met toiletpapier. Tijdens het dino thema voor de verjaardag van Amine. Toen hebben we van toilet papier dino eieren gemaakt die diende als decoratie schalen. Wil je deze DIY terug zien klik dan op de onderstaande button 

Lees meer »

paper quilling rozenkaart DIY 🌹🌹

Het versturen van kaarten vind ik ontzettend leuk maar een zelf gemaakte kaart versturen is het allerleukst. De dagen worden korter en donkerder we leven in een moeilijke tijd waarin het lastig is om elkaar te bezoeken. Verras je geliefde, moeder of oma met dit leuke rozen boeket. Met paper quilling maak je de leukste creaties, het is zo leuk om te doen. Doormiddel van rolletjes papier kun je de leukste creaties maken. Ik heb voor jullie een DIY geschreven hoe je stap voor stap deze rozen kaart kunt maken. 

Lees meer »

Spiegeltje Spiegeltje..!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land. Een welbekende spreuk uit het sprookje sneeuwwitje. In onderstaand artikel gaan we ons eigen spiegeltje maken.

Lees meer »

Hoe maak je die leuke touwbloempotjes? DiY

Naar aanleiding van Amine's traktaties die ik op facebook heb gedeeld kreeg ik veel reactie over de dino poep traktatie die Amine voor de juffen had. Voornamelijk de grote vraag waar die leuke potjes vandaan kwamen. Ben jij nieuwsgierig hoe deze leuke potjes zijn gemaakt lees dan snel verder.

Lees meer »

Papieren bloemen DIY

Bij feest horen slingers! Ik vind deze papieren bloemen echt helemaal geweldig! Je kunt ze in vele kleuren en maten maken voor verschillende gelegenheden en doeleinden. Amine mijn zoontje krijgt zoals jullie weten een dino feest. Om deze reden wil ik mijn woonkamer helemaal omtoveren om dit geweldige thema waar te maken. Vandaag ga ik jullie vertellen hoe je de bloemen maakt.

Lees meer »

Fosielen van zoutdeeg DIY

Vandaag gaan we dino fosielen maken. Amine word bijna 3  we gaan tijdens zijn dino feest op dino excursie. Deze dino fosielen gaan we verstoppen in het zand en met de andere kinderen op het feest opgraven. Dit is niet alleen leuk om voor je kind te maken maar ook leuk om samen met je kind te doen.

Lees meer »

Dino suprise eieren. DIY

Deze super leuke dino suprise eieren kunnen niet missen op het dino feestje van Amine. Ze vallen erg in de smaak bij Amine en zijn ook nog eens erg leuk om te maken! Wil jij weten hoe deze leuke suprise eieren zijn gemaakt lees dan snel verder!

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb