Spiegeltje Spiegeltje..!

Gepubliceerd op 18 september 2020 om 19:02

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land. Een welbekende spreuk uit het sprookje sneeuwwitje. In onderstaand artikel gaan we ons eigen spiegeltje maken.

In het sprookje van sneeuwwitje denkt de boze stiefmoeder dat ze de allermooiste is maar natuurlijk was sneeuwwitje de mooiste van het sprookjesverhaal. Heb jij binnenkort een princessen thema feest dan is het super leuk om deze spiegeltjes samen met je vriendinnen te maken uiteraard zijn jullie dan de allermooiste in jullie eigen sprookje. Deze spiegeltjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar staan ook super leuk ter decoratie op je slaapkamer. Willen jullie weten hoe je zo'n leuk spiegeltje maakt lees dan snel verder.

Wat hebben we nodig?

 

  • Karton.
  • Schaar.
  • Lijm.
  • Aluminiumfolie.
  • Diamantjes.
  • Gekleurd papier.
  • Deco papier/karton.

 

Hoe gaan we te werk?

Teken op een stuk karton de vorm van je gewenste spiegel. Ik heb hiervoor gekozen voor een hand spiegel. Ik heb hiervan een printable gemaakt voor jullie, deze kun je onder aan het artikel downloaden. Als je de spiegel vorm hebt getekend gaan we de spiegel uitknippen. Wanneer je hiermee klaar bent knippen we voor het middelste gedeelte een stuk uit aluminium folie dit word het spiegel gedeelte. Je kunt elke vorm naar wens maken indien je gebruik maakt van de printable kun je het middelste stuk uit knippen en deze overtrekken op je aluminium folie. Knip de vorm op je aluminium folie uit. Zie stap 1 en 2 op het onderstaande stappen plan.

 

Nu gaan we verder bij stap 3 deze stap kun je op verschillende manieren doen. Ik heb gekozen voor deco papier om de spiegel te versieren, maar je kunt het karton ook verven of op een andere manier versieren. Ik heb 2 gelijke stukken uitgeknipt en deze op mijn kartonne vorm geplakt. Daarna kan het stuk aluminium folie er op geplakt worden. De spiegel is al bijna klaar. Ik heb het handvat nog voorzien van een andere kleur. Hiervoor heb ik gekleurd papier gebruikt. Ik heb om het aluminium folie spiegeltje nog diamamtjes geplakt om het af te maken. Je kunt er voor kieze om dit helemaal op eigen smaak te versieren met alles wat bij jou past en je mooi vind.

Zie onderstaande foto voor het eindresultaat.

Download hieronder de printable.

Volg me op social media via de onderstaande buttons voor de laatste updates.

heel veel knutsel en speel plezier 

Liefs Saloua ♡

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.