Hoe maak je die leuke touwbloempotjes? DiY

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 17:38

Naar aanleiding van Amine's traktaties die ik op facebook heb gedeeld kreeg ik veel reactie over de dino poep traktatie die Amine voor de juffen had. Voornamelijk de grote vraag waar die leuke potjes vandaan kwamen. Ben jij nieuwsgierig hoe deze leuke potjes zijn gemaakt lees dan snel verder.

Voor iedereen die de traktatie niet heeft meegekregen zie bovenstaande foto. Mocht er intresse zijn in uitleg over de taart laat het me weten via Info@creaoumamine.nl of in de onderstaande reacties wie weet maak ik daar ook nog een DIY over.

wat hebben we nodig?

  • Potjes van de action (€0,99)
  • Touw van de action.
  • Lijm / lijmpistool is ook mogelijk.
  • Schaar
  • Kwastje.

Hoe gaan we te werk?

Deze super leuke sierplantjes voorzien van touw zijn erg makkelijk te maken. Neem een potje en begin onderaan, voorzie het potje van voldoende lijm en bevestig het uiteinde van het touw. Hou deze goed vast wanneer je de eerste keer rond gaat. Ga 2 tot 3 keer rondom het potje heen met het touw, neem dan een beetje lijm en zorg dat het uiteinde van het touw vochtig word van de lijm zodat wanneer de lijm opdroogt het uiteinde niet gaat rafelen. Voorzie het potje verder van lijm en ga verder waar je gebleven bent. Gebruik voldoende lijm zodat het touw goed blijft zitten. Indien je bij het einde bent gekomen herhaal je stap 3 maar nu met het bovenuiteinde zie stap 5 in het stappenplan op de onderstaande foto. Wanneer alles goed vast zit laat je de lijm goed drogen.

Wanneer de potjes droog zijn kun je ze een leuk plekje in huis geven of cadeau doen.

 

Voor de laatste updates volg me via de onderstaande buttons op social media

Laat in de reacties een leuk berichtje achter.

 

Veel knutsel plezier

Liefs Saloua

Reactie plaatsen

Reacties

OmA henny
4 jaar geleden

Mooi gedaan