Voor een ieder die mij persoonlijk kent weet dat ik erg sociaal ben, geduldig en makkelijk contact maak! Zo kom ik vaak met willekeurige mensen in gesprek, regelmatig onbekende mensen. Wat mij opvalt is dat er veel mensen ontwetend maar nieuwgierig zijn betreft ons geloof. Vaak durven mensen bepaalde vragen niet te stellen, mensen hebben een bepaald beeld maar deze durven ze niet hardop uit te spreken. Ik wil graag bruggen bouwen! Wat je afkomst,cultuur of geloof ook is als we allemaal wat meer intresse tonen in een ander en in gesprek blijven met elkaar, leren we van elkaar, leren we respecteren en leren we begrijpen. Mijn website heeft verschillende doelgroepen en jullie zijn allemaal van harte welkom.

Ik deel in dit blog korte leuke artikelen.

Mocht je interessante vragen, of onderwerpen willen aandragen kan dat via Info@creaoumamine.nl 

Voel je welkom en wees jezelf!

Liefs Saloua ♡

Succes begint altijd waar je nu bent met wat je nu hebt 🌸

Persoonlijk heb ik al flink wat beproevingen doorstaan in mijn leven. De mensen die mij persoonlijk kennen verwonderen zich er wel eens over hoe ik ondanks alles zo positief in het leven sta.Ik neem jullie mee in een groei naar positiviteit. Succes begint altijd waar je nu bent met wat je nu hebt. Je bent pas rijk als je iets bezit wat je met geld niet kunt kopen. Optimisme, positive mindset. Dat is het begin van een succesvol leven.

Lees meer »

Ramadan planner 🌙

Salam alaikoum wa rahmatullahi wa barakatuh lieverd volgers. Zoals beloofd heb ik de afgelopen maanden hard gewerkt aan een Ramadan planner. De planner bevat maar liefst 37 pagina's in totaal. Zijn jullie nieuwsgierig? Of ben je nieuwsgierig wat de Ramadan voor ons betekend? Lees snel verder

Lees meer »

Ramadan is comming 🌙

Nog ongeveer 6 weken te gaan voor de start van de Ramadan. Ben jij al ready? Om ons voor te bereiden op de prachtige maand Ramadan heb ik een simpele planner gemaakt waarbij jij voor de komende 6 weken jou plan van aanpak per week kan omschrijven. Lees snel verder voor handige tips en het downloaden van de gratis printable.

Lees meer »

Leer surah al-kahf (1 ayat per week)

Wil jij surah al-kahf leren maar lijkt dit een onmogelijke opgave. Leg de lat dan niet te hoog voor jezelf. Om het jullie te vergemakkelijken ben ik bezig om per ayat een bestand te downloadbaar te maken. Doen jullie mee? 

Lees meer »

Creëer ruimte voor je eigen dromen naast alle verplichtingen.

Als alleenstaande moeder weet ik hoe de dagen al snel gevuld zijn met alle dagelijkse verplichtingen en verantwoordelijkheden. Is er nog wel tijd voor jouw dromen en ambities? Denk je überhaupt nog na over wat jij wilt? Of ben enkel nog bezig met ik moet, moet, moet. Laten we eens wat liever zijn voor ons zelf en wat meer stil staan bij wat we eigenlijk willen.

Lees meer »

Als moslima de December maand door.

Voor vele moslims is de maand December een lastige maand. Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar. Niet iedereen begrijpt dat dit in de Islam niet gevierd wordt. Het leek me goed om hier wat aandacht aan te besteden in deze Oummie talk. Ben jij nieuwsgierig naar mijn verhaal lees dan snel verder.

Lees meer »

Volg me voor de laatste updates op social media via de onderstaande buttons en laat een leuk berichtje achter in het bericht venster hier onder.♡