Vandaag hebben we Laura te gast van Gothicare♡

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 21:35

Ik ben echt super enthousiast over deze leuke spontane dame van Gothicare. Daarom wil ik jullie kennis laten maken met haar via dit gastblog. Laura heeft een stukje geschreven over haar nog vrij nieuwe maar super leuke onderneming. Laura is super creatief en maakt vooral heerlijk ruikende producten. Zijn jullie al nieuwsgierig lees dan snel verder.

Gastblog van Laura ♡


Iedereen kent ze vast wel, grootmoeders trucjes! Mijn oma, een echte Amsterdamse dame, had in mijn kinderjaren voor alles wel een bijzondere oplossing. De herinnering die mij het meest is bijgebleven is van de keer dat ik als klein meisje buiten aan het spelen was. Als kleine Laura was ik al erg onhandig en die ene keer stootte ik mijn hoofd tegen een zonnescherm. “Och kind,” zei ze en pakte mijn gezicht teder met beide handen vast, “Heb je jezelf pijn gedaan? Ik weet wel wat tegen de pijn en zwelling.” Ze pakte mijn handje en nam me mee naar de keuken. De koelkastdeur ging open en ze haalde een pak margarine tevoorschijn. Met twee vingers haalde ze een klodder uit het bakje en smeerde het zonder te twijfelen op mijn zere plek. En verdraaid, het had geholpen! Ik had geen bult en ook geen extreme blauwe plek. Deze ervaring staat na 25 jaar nog steeds in mijn geheugen gebrand en ik zal hem zeker ook niet meer vergeten.   

 

Zij heeft mij dus grotendeels geïnspireerd om verder onderzoek te doen naar de mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft.En geloof mij maar, natuur heeft ons veel te bieden! Van veel dingen weten we het bestaan niet meer omdat we zo gewend zijn even de drogist binnen te lopen en een kant en klaar product te kopen, niet wetende wat er eigenlijk allemaal in zit. Planten, zoals bijvoorbeeld Calendula/Goudbloem en Lavendel, maken allerlei stoffen aan om te groeien en te overleven. Het mooie hiervan is dat veel van die stoffen terug te vinden zijn in ons eigen lichaam. Deze stoffen sluiten dus perfect aan op de werking van ons lijf.

Maar wat doe ik nou precies met Gothicare?   

In eerste instantie was ik voor mezelf begonnen om wat dingen te maken en te proberen. Ik maakte een body butter om mijn benen mee te hydrateren na het zwemmen,chloor droogt de huid extreem snel uit. De geur van het basis product vond ik persoonlijk niet heel aantrekkelijk.toen ging ik me verdiepen in etherische oliën en hun aroma en mentale associatie die ik daar mee maakte. De geur van lavendel werkt ontspannend maar de geur van citrus gaf me een opgewekt en schoon gevoel.Niet al te lang daarna had ik mijn eerste potje body butter aan mijn vader gegeven om te testen. Hij heeft een hele kwetsbare huid die snel droog en schraal wordt.Zo werd hij mijn eerste “klant”. Ik begon mijn ideeën en ervaringen met andere te bespreken en stuk voor stuk werd er enthousiast op gereageerd. Dit heeft mij doen besluiten om in kleine kringen mijn producten te delen. Body butter, lippen balsem, body lotion, zeep en nog meer lekkere verwennerijen.


Heb ik je interesse gekieteld ?
Volg mij voor meer informatie 
op https://www.facebook.com/gothicare en https://www.instagram.com/ox.got
hicare.xo

 

XOXO

Laura

Gothicare 

Persoonlijke ervaring van mijzelf Saloua Crea.OumAmine met de producten van Gothicare ♡

Jullie hebben net het ontzettend leuke gastblog van Laura kunnen lezen. Ik ken Laura persoonlijk en naast dat ze een ontzettend leuke spontane dame is ben ik enorm trots op wat ze allemaal doet. Vanaf het moment dat Laura begon met het maken van deze leuke maar vooral heerlijk ruikende verwen producten kon ik niet wachten om weer wat nieuws te proberen. Met onze islamitische feestdagen klop ik graag bij Laura aan of ze nog leuke kleine geschenkjes heeft die ik kan gebruiken voor Eid al fitr(Suikerfeest) of zoals nu staat Eid al-Adha voor de deur beter bekend als het Offerfeest. Afgelopen Eid al fitr heb ik chocolade mint handzeepjes besteld en deze waren een groot succes. Deze eid al-Adha heb ik wederom weer heerlijk ruikende handzeepjes besteld dit keer met de geur lavendel. 

Zie onderstaande foto voor het eindresultaat van Gothicare handzeepjes en de creatieve afwerking van mijzelf Crea.OumAmine. ♡

Ik hoop dat jullie het gastblog van Laura leuk vonden. Vergeet niet om haar te volgen op Insta & Facebook. Laat hieronder een leuke reactie voor haar achter ♡

 

Liefs Saloua 

Reactie plaatsen

Reacties

Simone
4 jaar geleden

ik ben wel heel nieuwsgierig geworden en ga je zeker volgen 😍
De handzeepjes zijn echt super 😍 en ze ruiken echt heerlijk