Facebook winactie

Gepubliceerd op 17 januari 2022 om 19:49

Op onze Facebook pagina hebben we de afgelopen dagen veel nieuwe volgers erbij gekregen. De pagina heeft bijna 500 volgers en dat willen we vieren met een leuke give away. Doe jij al mee?


Als eerste wil ik jullie bedanken voor alle support en groei van mijn pagina. Wel gehoopt maar nooit gedacht dat het zo'n succes zou zijn. Het ene moment ben ik actiever dan het andere moment. Maar zodra ik iets post word er altijd enthousiast door jullie gereageerd en dat waardeer ik echt enorm. Het geeft zoveel voldoening om jullie leuke reacties te zien en het aantal downloads van mijn printables te zien groeien. Jullie overtreffen mijn verwachting.

Om jullie te bedanken ga ik twee pakketjes weggeven. Een paw patrol pakket voor de kleine volgers en een crea pakket voor de oudere/volwassen doelgroep. 

Ben jij nieuwsgierig naar de pakketten bekijk snel onderstaande foto. En lees verder hoe je kans maakt op één van deze leuke pakketjes


Ga snel naar de Facebook pagina van CreaoumAmine om de post te delen en liken. Zet in de reacties van de Facebook post welk pakket jij vraag wilt winnen. En wie weet is een van deze leuke pakketjes voor jou.

Klik op de onderstaande button om naar de Facebook pagina te gaan 

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
2 jaar geleden

Gefeliciteerd met al je volgers, je verdiend het.🎉🥳
Heel veel succes allemaal met deze leuke win actie 🍀❤😘