Het avontuur van de wandel challenge.

Gepubliceerd op 19 september 2020 om 09:29

Wij houden van avontuur, ondernemen graag leuke dingen en gaan graag een uitdaging aan, vandaag nemen we jullie mee in een nieuwe story van Amine's wereld. Het avontuur van de wandel challenge.

Avondvierdaagse home edition.

In juli hebben we ons ingeschreven voor de avondvierdaagse home edition 2.5 KM. 4 dagen flink aan de wandel voor Amine. Maar wat was het leuk! Vandaag gaan we een nieuwe challenge aan daar vertellen we later in het artikel meer over. We nemen jullie nu eerst mee in het wandel avontuur van de avondvierdaagse. Het is nog steeds mogelijk om deze te doen je kunt tot 30 september mee doen met de avondvierdaagse home edition. Voor inschrijving klik dan op de onderstaande button

Download de eroutes app op je mobiele telefoon zo kun je door hun een route bepalen of zelf je eigen route wandelen. Wij hebben gekozen voor een eigen route. Je kunt vanaf elk start punten starten waar je op dat moment verblijft. Zo namen wij elke dag een tas vol lekkers mee en kozen we leuke routes in de parken of bos zodat we lekker konden picknicken. 

Dag 1.

Dag 1 liepen we een heerlijke route langs het water. Ondanks het mooie zonnige weer troffen we enorm veel paddenstoelen aan. Dit vonden we wel bijzonder zo midden in de zomer. We kwamen vele bootjes tegen en zelfs paard en wagen. Dag 1 was geslaagd met mooie bezienswaardigheden. Wat is mama trots! 2.5 KM zonder moeite heerlijk gewandeld. We zijn geëindigd in de speeltuin.

Dag 2.

We hadden die nacht niet zo goed geslapen. Zouden we het wel redden vandaag? Vol goede moed zijn we gestart en vol verbazing verliep het super. Een nieuwe route, vandaag gaan we naar het park. Vandaag kwamen we weer een heleboel paddenstoelen tegen. We hebben heerlijk gepicknickt op een vlondertje aan het water. We zijn ganzen en eendjes tegen gekomen en ook vandaag zagen we weer wat bijzonders. In het water van het park zwom een grote koikarper. Na ons wandelavontuur heeft Amine nog lekker gevoetbald in het park 

Dag 3.

Dit was toch wel een bijzondere dag. Onderweg op onze route kwamen we langs een brand. Er was een onkruidbrander van de gemeente in brand gevlogen met 2 grote gasflessen. De brandweer en politie waren al ter plaatse en de weg was afgesloten. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. We vervolgde onze route via een kleine omweg. Via het bos zijn we onze route vervolgd daar kwamen we nog een katje tegen die met ons wou spelen. We zijn geëindigd op de kinderboerderij en hebben daar lekker gespeeld.

 

Dag 4. 

Onze laatste dag! We hebben deze route soort gelijk gelopen met dag 1 gezien we wouden eindigen in de speeltuin. Oma zou ons hier opwachten. Ondanks dat we dezelfde mooie route langs het water liepen maakte we weer van alles mee. Zo was er een boom om gevallen op onze route en was het pad afgezet met lint van de brandweer. Eenmaal aangekomen aan het einde van ons avontuur stond oma daar op ons te wachten met 2 prachtige rozen en wat lekkers. 

De medailles.

Het duurde even voordat ze binnen waren. je mag 14 dagen over de vierdaagse doen en wij hebben de 4 dagen achter een gelopen zoals dat bij de "normale" avondvierdaagse ook is. De medailles komen via de post. Ze kunnen gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Dit was ons avontuur van de avondvierdaagse home edition 2020. Nu ga ik jullie een klein stukje vertellen over de challenge die we vandaag gaan doen. Zodat bij intresse jullie de mogelijkheid hebben om hier ook aan deel te nemen.

De golden leaf 🍁

We gaan vandaag 2 Km lopen voor deze prachtige medaille. Uiteraard nemen we jullie daarin weer mee. Maar voorafgaand een beetje voorinformatie voor de geïnteresseerden.

 

Deze challenge is van VirtueelNL. Wil je je inschrijven voor deze challenge onder aan het artikel staat een button met de link. Kinderen kunnen mee doen vanaf 1 KM de challenge is te doen vanaf 10 euro per deelnamen. Op de website van virtueelNL heb je een heleboel challenge mogelijkheden zo ook een hele mooie uilen medaille waar we volgende maand aan willen deelnemen. Neem een kijkje via de onderstaande button. 

 

Volg mijn mama op social media via de onderstaande buttons! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste updates en zo ook nieuwe challenges!

 

 

Veel wandel plezier

Liefs Mama Saloua & Amine♡

Reactie plaatsen

Reacties

H.westerhof
4 jaar geleden

Goed bezig hoor

Meryam Ouboumalne
4 jaar geleden

❤❤❤

Maak jouw eigen website met JouwWeb