Leuke ♡ printable die je op twee manieren kunt gebruiken.

Gepubliceerd op 7 november 2020 om 10:08

Ik heb een ontzettend leuke printable voor jullie om iedereen een hart onder de riem te steken in deze lastige periode waar we nu in leven. Deze printable kan op twee manieren worden gebruikt. Je kunt er een cadeau doosje van maken of een klein lantaarntje. 

Wat hebben we nodig?

  • De printable onder aan het artikel.
  • Karton of stevig papier.
  • Lijm.
  • Deco papier of vlieger papier.
  • Schaar 
  • Pen of potlood.
  • Versiering 

Hoe gaan we te werk?

Download de printable, druk deze af en knip de printable uit. Als volgt nemen we ons gekozen papier en trekken de printable over op het papier zorg er wel voor dat de kant waar je op tekent dat dat de achterkant van je papier is.

Als alles is uitgeknipt gaan we de open vakjes in het midden in dit geval de hartjes beplakken met deco of vlieger papier. 

Nu kunnen we gaan vouwen zoals op de printable word aangegeven. Als je de volledige lijnen volgt op de printable word het een cadeau doosje. Wil je net als de voorbeeld foto een klein lantaarntje maken moet je het bovenste gedeelte niet vouwen. Zo blijft de bovenkant open.

Je kunt je lantaarntje of cadeau doosje versieren naar wens. Ik heb er voor gekozen om diamamtjes rond om de hartjes te plakken. Dit is geheel naar eigen wens.

Indien je het lantaarntje maakt adviseer ik om hier een nep kaarsjes in te doen i.v.m brandveiligheid. De lantaarn is klein van formaat en kan snel vlam vatten. Als je het lantaarntje inpakt in folie is het een leuk geschenkje om een ander een hart onder de riem te steken. Als je het cadeau doosje maakt kun je dezen vullen met chocolade of als tip Gothicare heeft op moment hele leuke kleine geur waxjes. Klik op de onderstaande button om een kijkje te nemen op haar pagina.

Laura van Gothicare heeft ook een ontzettend leuk gastblog geschreven op mijn pagina. Het is de moeite waard om even een kijkje te nemen. Via onderstaand button kom je rechtstreeks op de juiste pagina.

 

Download de gratis printable via onderstaand bestand 

Volg me via de onderstaande buttons op social media voor de laatste updates.

 

Veel knutsel plezier,

Liefs Saloua ♡

Reactie plaatsen

Reacties

Oma henny
4 jaar geleden

Doe je goed

Wendy
4 jaar geleden

Wat een geweldig idee om in deze donkere dagen liefde en licht te geven aan mensen die dat goed kunnen gebruiken en is zelfs nog steeds bruikbaar wanneer het niet meer nodig is maar puur voor de sier met de herinnering aan de steun die je kreeg...toppertje deze xxx