Herfst lantaarn + cadeaudoosje🍁🍂

Gepubliceerd op 14 november 2020 om 11:01

In mijn vorige blog heb ik voor jullie een printable gedeeld om elkaar een hart onder de riem te steken met de liefdes lantaarn/cadeaudoos. Ik heb deze leuke printable voor jullie nu ook in herfst varriant gemaakt. 


De bomen worden langzaam kaal de bladeren liggen verspreid over de grond. De dauw en mist maken de spinnenwebben zichtbaar wat zorgt voor prachtige creaties. We zijn langzaam onderweg naar de winter. De dagen worden kouder en de natuur bereid zich voor. Om nog even in het thema van de herfst te blijven heb ik een leuke printable voor jullie gemaakt.

Hoe je deze printable kunt maken heb ik omschreven in mijn vorige blog de liefdes versie van deze herfst printable.

Bekijk via de onderstaande button snel mijn vorige blog voor de uitleg 

Om nog heerlijk in herfst sfeer te blijven hebben mama en Amine weer prachtige herfst plaatjes geschoten tijdens onze wandeling naar school. Kijken jullie mee?

Hebben jullie al zin om lekker aan de knutsel te gaan. Download dan snel de gratis herfst printable en creëer een gezellige sfeer in huis of geef een ander een beetje herfst cadeau. Zoals ik in me vorige blog al als cadeau tip gaf is het ontzettend leuk om de geurmelts van Gothicare in de cadeau doosjes te doen of vul de doosjes met chocola om een sfeervol klein cadeautje te kunnen geven.

Download hier de gratis printables:

Volg me via de onderstaande buttons op social media voor de laatste updates.

 

Veel knutsel plezier,

Liefs Saloua ♡

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
3 jaar geleden

Wat een leuke herfstideetjes voor de nattere donkere dagen en heb je weer prachtige natuur foto's gemaakt.

Meryam Ouboumalne
3 jaar geleden

Super leukkk!!!👌🏼😍

Maak jouw eigen website met JouwWeb