Moskee post card 🕌

Gepubliceerd op 20 december 2020 om 16:40

Vele mensen zitten tijdens deze lockdown thuis. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Ik heb in een eerder artikel al een DIY gedeeld hoe je een rozen postcards kan maken van papieren rolletjes. Vandaag deel ik een leuke postcard in een Islamitische jasje. Lees snel verder om ideeën op te doen en deze leuke printable gratis te downloaden.


Ik heb een printable gemaakt die je op vele manieren kunt gebruiken. Wil jij een post card maken voor je moeder, tante, vriend/vriendin of buurvrouw download dan onder aan het artikel gratis het bestand.

Heb je intresse in de rozen postcard kun je deze vinden via onderstaande button.

 

In deze vreemde tijd zijn ook de moskeeën gesloten, dit maakt dat er veel mensen minder aanspraak hebben. Tijdens de periode van corona zijn er veel mensen eenzaam. Ik heb deze leuke printable gemaakt om onze medemens een hart onder de riem te steken.

 

De printable bestaat uit twee bestanden. Het eerste bestand is een werkblad met de moskee kaart erop.  Je kunt de moskee uitprinten en daarna uitknippen. De moskee is op verschillende creatieve manieren te versieren. Je kunt de moskee kleuren, verven, beplakken, of wat wij hebben gedaan, overtrekken op gekleurd karton.

 

Knip tip!

Als je de moskee op karton wil overtrekken draai de printable dan om zodat je de moskee in spiegelbeeld over kunt trekken, daarna kun je het overgetrokken exemplaar uitknippen en omdraaien. Dit voorkomt tekenlijntjes op je voorkant.

Het tweede bestand bestaat uit wens kaartjes. De wenskaartjes kun je uitknippen en op je versierde moskee plakken. De wenskaartjes bevatten ook lege vlakken die je zelf kunt invullen met een tekst naar wens.

work in process &                              het eindresultaat van onze moskee cards


Volg ons op social media via de onderstaande buttons voor de laatste updates

 

Veel knutsel plezier,

Liefs Saloua ♡

Reactie plaatsen

Reacties

Oma henny
3 jaar geleden

Je ben goed bezig

Maak jouw eigen website met JouwWeb