Familie memory

Gepubliceerd op 6 maart 2022 om 11:42

De Ramadan staat voor de deur. Een tijd waarin families samen komen. Samen tijd doorbrengen als gezin of familie is belangrijk. We zijn als ouder vaak druk met de dagelijkse verplichtingen maar het is zo belangrijk om tijd voor elkaar te maken. Hoe leuk is het om samen een memory spel te spelen?Lees snel verder om het spel gratis te downloaden.


Als alleenstaande moeder is het soms lastig om evenwicht te vinden in de verplichte dagelijkse bezigheden en in de sociale contacten en de tijd samen met mijn zoon. Eigenlijk vind ik dat familie tijd bij de verplichte dagelijkse bezigheden behoord al schiet het er ook wel eens bij in. 

Een familie moment hoeft niet groot te zijn. Het doen van een spelletje zorgt al voor voldoende verbinding. Leg je werkzaamheden even neer. Zet je telefoon op stil en maak een moment quality time al is het maar 15 minuten. 

Heb jij moeite met het inplannen van familie momentjes maak dan gebruik van de dagplanner. Deze dagplanner is in een islamitische jasje gestoken zodat jou gebeden centraal staan in de dag. de planners zijn te downloaden via onderstaande button

Wil jij meer balans in de dagelijkse verplichtingen en de dingen die je graag zou willen doen. 

Download dan het volgende bestand via de onderstaande button om je hiermee te helpen.

Via het onderstaande bestand kun je het familie memory spel gratis downloaden. Print het bestand 2 keer uit plak het op een stevige ondergrond en als tip wil ik je mee geven om het te plastificeren zodat je er langer plezier van kunt hebben. Knip de plaatjes uit. En heel veel speel plezier!

Vergeet ons niet te volgen op social media via onderstaande buttons 

 

Liefs Saloua ♡

 


Gelieve de bestanden niet onderling te delen. Deel de website link om de bestanden gratis te downloaden.

Reactie plaatsen

Reacties

Oma
2 jaar geleden

Mooi